Pak en picnickurv og spis mad i det grønne
Mad

Pak en picnickurv og spis mad i det grønne

24. maj 2012
af Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjørn Jakobsen
Når solen skinner, og sommeren er over os, er der mange, der pakker en picnickurv og spiser under åben himmel. Få inspiration til picnicmenuen lige her

Når sommeren er over os, er der mange der udskifter det sædvanlige spisebord med et tæppe og en picnickurv i en park, på stranden eller i skoven.

Mangler du inspiration til, hvad du skal lave af mad til din picnickurv, så kig med her.

Vi har nemlig samlet opskrifter, der tilsammen udgør den perfekte menu til din picnickurv.

Men husk, at mad kun kan holde sig tre timer uden at komme på køl, og at det, der ikke har været holdt koldt i din picnickurv - det vil sige ved højst +5 grader - bør kasseres, når I kommer hjem.

Menu til picnickurv

Du kan lave menuen til din picnickurv så simpel eller avanceret som mulig. Her er vores forslag til en god menu til en picnickurv.

Sandwich med tre forskellige slags fyld

Safranmarineret kylling med bladet salat

Jordbærmousse

Valnøddekaffekage

Alle opskrifter i menuen til picnickurv kan sagtens serveres hver for sig. Eller du kan finde inspiration til en anden sammensætning i din picnickurv blandt vores opskrifter på frokost.

Du kan selv bestemme, hvor simpel eller overdådig din skovtur skal være. Pak en enkel picnickurv med et tæppe, sandwiches, servietter og drikkevarer på flasker.
Eller gå all in og pak din picnickurv med tæppe, dug, tallerkner, glas og bestik. Lav flere retter til din picnickurv, fx efter menuen ovenfor, og server kølig hvidvin til.

God fornøjelse!

Læs også