Opskrift på butterdejspizza med kartofler
Foto: Bjørn Jakobsen
Butterdejspizza med kartofler (Tid ca. 25 min.)
Det skal du bruge til butterdejspizza med kartofler
250 g kartofler
1 rulle butterdej
50 g mandler
50 g ost, f.eks. Präst fra Castello
1 bdt. kørvel
½-1 dl olivenolie
Salt, chili
Vil du forsøge dig med andre opskrifter med en masse kartofler, kan du finde dem lige her
Sådan laver du butterdejspizza med kartofler
Tænd ovnen på 220 grader.
Rens kartoflerne og kog dem netop møre. Skær dem i tynde skiver.
Rul dejen ud og læg den på en bageplade med bagepapir.
Rist mandlerne på en tør pande og afkøl dem.
Riv osten.
Her får du opskriften på en lækker pizza med andet fyld end kartofler
Blend mandler, ost, kørvel og olie og smag til med salt og chili.
Smør mandelblandingen på butterdejen, læg kartoflerne ovenpå og bag pizzaen i ca. 10 min., til den er lysebrun.
Skær pizzaen i lange skiver og servér den lun.