Mad

Omelet med røget laks

af Louisa Lorang 5. juli 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er omelet med røget laks. Få opskriften her

Jeg er vild med omelet. Det er nem hverdagsmad og en skøn spise. Her med laks, men du kan sagtens lave den bare med grøntsager.

1 bundt forårsløglidt oliesalt

OMELET:4 æg3 spsk. koldt vand1-2 tsk. saltlidt olie til stegning150 g koldrøget laks i tynde skiver

TILBEHØR:100 g blandet salatlidt olie og eddikeristet brød eller rugbrød

Snit den øverste, grønne del af løgene fint, og stil dem til side. Skær rødderne af den nederste, hvide del, og pensl løgene med olie. Gril dem på en varm grillpande, eller rist dem i lidt olie på en varm pande.Pisk imens æggene med vand og salt, og steg dem ad to omgange i lidt olie på en varm pande. Fold dem om røget laks og hakkede forårsløgtoppe, og anret dem med grillede løg, og salat vendt med lidt olie og eddike. Servér straks med brød til.Opskriften er til 2 personer

TIP: Grillede squash, ristede svampe, dampet spinat og måske et drøn revet parmesan er alt sammen fantastisk i en omelet.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER