Omelet med røget laks
5. juli 2012Jeg er vild med omelet. Det er nem hverdagsmad og en skøn spise. Her med laks, men du kan sagtens lave den bare med grøntsager.
1 bundt forårsløg
lidt olie
salt
OMELET:
4 æg
3 spsk. koldt vand
1-2 tsk. salt
lidt olie til stegning
150 g koldrøget laks i tynde skiver
TILBEHØR:
100 g blandet salat
lidt olie og eddike
ristet brød eller rugbrød
Snit den øverste, grønne del af løgene fint, og stil dem til side. Skær rødderne af den nederste, hvide del, og pensl løgene med olie. Gril dem på en varm grillpande, eller rist dem i lidt olie på en varm pande.
Pisk imens æggene med vand og salt, og steg dem ad to omgange i lidt olie på en varm pande. Fold dem om røget laks og hakkede forårsløgtoppe, og anret dem med grillede løg, og salat vendt med lidt olie og eddike. Servér straks med brød til.
Opskriften er til 2 personer
TIP: Grillede squash, ristede svampe, dampet spinat og måske et drøn revet parmesan er alt sammen fantastisk i en omelet.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER