
Nudelsalat med kylling og ingefær
21. februar 20111 dl limesaft (af 3-4 limefrugter)
4 spsk. sukker
4 spsk. fiskesauce
2 spsk. hakket ingefær
2 tsk. hakket rød chili (eller efter smag)
ENDVIDERE:
2 kyllingebryster i strimler
lidt olie til stegning
salt
125 g nudler, gerne udon-
1 rød peberfrugt i strimler
1 rødløg i både
2 gulerødder, i julienne eller revet
75 g sukkerærter i skrå skiver
1 dl hakkede peanuts
1 håndfuld plukket koriander
Rør limesaft, sukker, fiskesauce, ingefær og chili sammen.
Rist kyllingen i olien på en varm pande, til den er gylden og gennemstegt. Krydr den med salt.
Kog nudlerne i rigeligt og saltet vand i 4 minutter, eller til de er møre (se anvisningen på pakken). Dræn vandet fra, og vend de varme nudler, ristet kylling, peberfrugt, rødløg, gulerødder og sukkerærter med dressingen.
Anret den varme salat toppet med hakkede peanuts og plukket koriander, og servér straks.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



