Muffins med ingefær
Foto: Betina Hastoft
Ingefær er roden til alt godt siger man, og i dette tilfælde er de basis for en flok virkeligt lækre muffins. Den skønne smag af ingefær inviterer til, at du serverer kagerne til en kop god te, mens vintermørket sænker sig. Opskriften giver ca. 16 stk., og du behøver kun at bruge 15 minutter i køkkenet, mens ovnen klarer resten.
Du skal bruge:
170 g smør
200 g sukker
3 æg
125 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 g mandler
1 knold økologisk ingefær, 3-4 cm
Jag forkølelsen væk med denne varme drik med ingefær
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180°.
Smelt smørret på en pande. Hæld smørret i en skål og tilsæt sukker. Pisk smør og sukker og tilsæt æggene et ad gangen.
Sigt mel og bagepulver i og pisk videre. Hak mandlerne groft
i en minihakker. Vend dem i dejen og tilsæt revet ingefær.
Fordel dejen i smurte muffinforme og bag dem i ovnen
i 15-20 minutter.
Nydes lune med varm te.