![https://imgix.femina.dk/media/a679c6cd345a4ed88dc2e9dbb8a1c4d0.jpg](https://imgix.femina.dk/media/a679c6cd345a4ed88dc2e9dbb8a1c4d0.jpg?auto=format,compress&fit=min&fp-x=0.5&fp-y=0.5&ar=414:548)
Muffins med gulerod og squash
3. oktober 2011(12 stk.)
250 g mørk farin
2 dl solsikkeolie
4 hele æg
125 g fintrevet gulerod
100 g fintrevet squash
1 meget moden banan, moset
450 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 tsk. natron
1 tsk. stødt ingefær
½ tsk. stødte nelliker
1 tsk. kanel
TOPPING:
400 ml græsk yoghurt 10 %
8-10 spsk. flormelis
korn af 1 god vaniljestang
Pisk farin og olie godt sammen. Tilsæt æggene, ét ad gangen, og pisk godt, til du har en lys, cremet masse. Bland gulerod, squash og banan i dejen. Sigt hvedemel, bagepulver, salt, natron, ingefær, nelliker og kanel sammen, og vend det i dejen. Fordel dejen i 12 smurte muffinforme. Bag kagerne i en 200° varm ovn i 15 minutter.
Lad kagerne køle let af på en rist. Rør ingredienserne til toppingen sammen, og kom en skefuld på hver af kagerne.
Prøv også: Chokolademousse med sukkerristede pistacienødder>>
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/b0c9f5501b80410494143c941faceb0b.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/b0c9f5501b80410494143c941faceb0b.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/dff557496ba24a3a8ef885cb697b5f62.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/dff557496ba24a3a8ef885cb697b5f62.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/0ff1799f47b34135b53518d23c84c568.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/0ff1799f47b34135b53518d23c84c568.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/eb93916d5bd04ad0bc5d9a282885d812.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/eb93916d5bd04ad0bc5d9a282885d812.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)