Mad
1. juli 2021

Minifrikadeller med tatarsauce

En frisk lille ret med frikadeller, der kan fungere ganske fremragende som forret
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/9d1d2b792c384cb0a1b8b6359b2d67c0.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

En frisk lille ret med frikadeller, der kan fungere ganske fremragende som forret
2 personer
Tid i alt 20 min

Det skal du bruge

  • 10-12 små frikadeller
  • 10-12 skiver squash
  • 3-4 cherrytomater

Tatarsauce

  • 1 hårdkogt æg
  • 1 stor spsk god mayonnaise
  • 1 lille spsk kapers
  • Lidt purløg
Annonce

Opskrift - sådan laver du minifrikadeller med tatarsauce

  1. Start med saucen: Hårdkog ægget, køl det af og hak det, evt. i æggedeler på kryds og på tværs.
  2. Rør ægget med mayonnaise, kapers og hakket purløg.
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Lun frikadellerne og læg dem på squashskiverne.
  5. Pynt med et stykke cherrytomat på hver og stik en tandstikker igennem.
  6. Server med tatarsaucen og evt. brød til.

TIP: Du kan købe frikadellerne færdige eller lave dem selv.

Prøv også middelhavssalat med feta og oliven (link fjernet) eller butterdej med pære og blåskimmelost

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.