Annonce
Mad
10. november 2014

Mexicanske madpandekager med kødsauce

Denne uges hverdagsopskrifter er skønne livretter du kan forkæle hele familien med. Her får du opskriften på mexicanske madpandekager med kødsauce
Af: Mai Knauer
https://imgix.femina.dk/media/article/1445-mad-3.png

Foto: Columbus Leth

Denne uges hverdagsopskrifter er skønne livretter du kan forkæle hele familien med. Her får du opskriften på mexicanske madpandekager med kødsauce
3 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 gulerødder
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 tsk. stødt chili
  • 1 tsk. kanel
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 2 dåser flåede tomater
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 dåse majs
  • 1 dåse brune bønner
  • salt og friskkværnet peber
  • 8 små tortillapandekager (madpandekager)
  • cremefraiche 18 %
  • 2-3 friske røde chilier
Annonce

Opskrift - sådan laver du mexicanske madpandekager med kødsauce

Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Varm olien op i en gryde, og steg hvidløget let. Tilsæt kødet, og brun det godt sammen med chili og kanel. Tilsæt løg, gulerødder og tomatpuré, og lad det simre i 5 minutter. Rens peberfrugterne, og skær dem i grove tern. Vend de flåede tomater, peberfrugter, majs og bønner i gryden, og lad det simre ca. 20 minutter. Smag til med salt og peber. Varm madpandekager i ovnen i 1-2 minutter. Servér pandekagerne med kødsauce, cremefraiche og røde chilier skåret i tynde skiver.

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.