Mad

Madplan for hele ugen. Uge 41 - 2011

af Louisa Lorang 10. oktober 2011
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på hot suppe med kylling og ananas, stegte nudler med tofu og blomkålsdhal med lammekoteletter

MANDAGHot suppe med kylling og ananasFå opskriften her

TIRSDAGBoller i karryFå opskriften her

ONSDAGStegte nudler med tofuFå opskriften her

TORSDAGLynstegte rejer og portobellosvampeFå opskriften her

FREDAGBlomkålsdhal med lammekoteletterFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT: 4 limefrugter1 æble1 ananasingefær1 grøn chilipeber1 stilk citrongræs1 bundt forårsløg1 bundt koriander1 potte thaibasilikum2 tomater100 g blandet salat200 g portobellosvampe200 g grønne bønner400 g broccoli1 blomkål1 gulerod KØL OG FRYS: 2 limeblade250 g fast tofufløde2 kyllingebryster300 g hakket svinekød4 små lammekoteletterKØB HOS FISKEHANDLEREN TORSDAG:150 g store rejer (fra bæredygtigt opdræt) KOLONIALVARERmangochutneyrøde linserpeanutsbrede nudlerTJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenolieolie til stegningeddikesalt, peber, sukkerspidskommenkorianderkarryevt. bukkehornsfrø5 løg6 fed hvidløgris, gerne grovemelhønsefondevt. grøntsagsbouillonsojaøsterssaucerød karryfiskesauce3 ægsmør