Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 14. juni 2012
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på kyllingesuppe med asparges, lynstegt oksekød med kokosknas og urte-paneret fisk med lune radiser

MANDAGGrillede kødboller og salatFå opskriften her

TIRSDAGKyllingesuppe med aspargesFå opskriften her

ONSDAGLynstegt oksekød med kokosknasFå opskriften her

TORSDAGSpinat med porcherede ægFå opskriften her

FREDAGUrte-paneret fisk med lune radiserFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT: 1 økocitron1 chilipeberingefær½-1 kg bælgærter250 g asparges1 stort bundt radiser200 g grønne bønner250 g babyspinat2 hjertesalaterevt. flere salater1 bundt kørvel1 bundt bredbladet persillenye kartoflerKØL OG FRYS:5 æg2 kyllingebryster300 g hakket svinekød300 g reelt oksekød i strimler KØB HOS FISKEHANDLEREN FREDAG:300 g torsk (uden skind og ben) KOLONIALVARER:blå birkesperlebyggroft brødkokosflager el. kokosmelTJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenoliekoldpresset rapsolieolie til stegningeddike2 løg2 rødløg7 fed hvidløgsalt, pebersukkerhonningsojagrøntsags- el. hønsebouillongrove risraspmelsesamfrøparmesansmørgrillspyd