Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 6. september 2012
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på quinoa-maki med avokado, laks og lime, svamperisotto med pecorino og fajitasalat

MANDAG Kylling med salsa romescoFå opskriften her

TIRSDAG Quinoa-maki med avokado, laks og limeFå opskriften her

ONSDAG Salat med svinekød, gedeost og abrikosdressingFå opskriften her

TORSDAG Svamperisotto med pecorinoFå opskriften her

FREDAG FajitasalatFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT: 3 limefrugter2-3 citroner1 grøn chilipeber1 rød chilipeber1 bundt koriandertimianpersille1 avokado1 agurk1 bundt forårsløg3 røde peberfrugter1 grøn peberfrugt200 g rucolasalat250 g cherrytomater400 g svampe (f.eks. kantareller, champignoner, østershatte)blandet salat2 tomater1 kg kartoflerKØL OG FRYS: ½ kg flankesteakpecorino100 g blød gedeost2 svinekoteletter2 kyllingebryster (gerne med skind)KØB HOS FISKEHANDLEREN TIRSDAG:200 g god vildlaks (skal have været frosset) KOLONIALVARER: lune tortillaerrisottoristørrede abrikosermandleræblemostquinoagrynrisvinseddikenoritanggari (sushiingefær)wasabievt. groft brødTJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenolieolie til stegningsalt, peber, sukkerstødt koriandertørret oreganochipotlepulver/cayennepeber1 lille løg1 rødløg3 fed hvidløgsojagrøntsagsbouillon (gerne Herbamare)hvidvin