Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 4. oktober 2010
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på rødbederisotto, laksekrebinetter og lasagne

MANDAGRødbederisottoFå opskriften her

TIRSDAGLaksekrebinetter med tatarsauceFå opskriften her

ONSDAGSvinekoteletter med jordskokkesalatFå opskriften her

TORSDAGLasagneFå opskriften her

FREDAGAndebryster med rødbeder og blommerFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT: 1 æble2 gulerødder6 blommer2 citroner1 bundt kørvel1 bundt dild200 g rucolasalat200 g blandet salat300 g jordskokker750 g rødbeder1 kg kartofler KØB HOS FISKEHANDLEREN TIRSDAG: 300 g laks KOLONIALVARER: grøntsagsbouillongræskarkernerrisottorislasagneplader, gerne grove1 dåse hakkede tomater, 400 ml KØL OG FRYS: yoghurt100 g revet ost100 g blød gedeost2 andebryster2 store svinekoteletter300 g magert hakket oksekød TJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenoliestegeoliebalsamicoeddikesalt, peber, sukkertørret oreganomuskatnød2 løg, 6 fed hvidløgmayonnaiseketchup, gerne Heinz-tomatpurékaperscornichonerhvidvinmelgrov raspparmesansmørmælk