Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 3. januar 2011
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på oksespyd med kikærtesalat, pasta med græskar og rucola og sej med dampede grøntsager

 

MANDAGSvinekotelet med rosenkål og bacon

Få opskriften her

 

TIRSDAGOksespyd med kikærtesalat

Få opskriften her

 

ONSDAGPasta med græskar og rucola

Få opskriften her

 

TORSDAGStærk karrysuppe

Få opskriften her

 

FREDAGSej med dampede grøntsager

Få opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

      FRUGT OG GRØNT:4 økologiske citroner1 bundt bredbladet persille1 lille bundt salvie100 g rucolaskalotteløg300 g rosenkål1 græskar, gerne butternutsquash, ca. 1 kg5 gulerødder3 porrer1100 g kartofler

KØL OG FRYS: 250 g frisk pasta2 kyllingebryster100 g bacon2 svinekoteletter, gerne på ben300 g hakket oksekød

  KOLONIALVARER: mandlergroft brød

TJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenolieolie til stegningæbleeddikesaltpeberkarryknust chili1 løg1 rødløg3 fed hvidløgflydende honning1½ dl tørrede kikærtergrøntsagsbouillon, gerne Herbamareparmesansmør1 æg