Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 16. maj 2011
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på ærtesuppe med myntecreme, fiskefrikadeller med agurkerelish og lammekoteletter med myntesnask

MANDAGÆrtesuppe med myntecremeFå opskriften her

TIRSDAGOksespyd med pitabrød og grillede grøntsagerFå opskriften her

ONSDAGFiskefrikadeller med agurkerelishFå opskriften her

TORSDAGKyllingesalat med asian styleFå opskriften her

FREDAGLammekoteletter med myntesnaskFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT: 2-3 limefrugter3 økologiske citroner1 rød chilipeber1 lille bundt koriander1 lille bundt mynte1 squash1 rød peberfrugt300 g blandet salat2 agurker300 g små tomater1 tomat1 kg kartoflerKØL OG FRYS: 350 g frosne ærter200 g drænet yoghurt, 10 %2 kyllingebryster300 g hakket oksekød4-6 små lammekoteletterKOLONIALVARERgodt brød2-4 pitabrød, gerne grovechilisauce100 g pistacienødder KØB HOS FISKEHANDLEREN ONSDAG225 g hvid fisk uden skind og ben (f.eks. lange, sej eller torsk)TJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenolieolie til stegningæbleeddikesalt, peber, sukkerchiliflagerjomfru i det grønnetørret oregano3 rødløg1 løg5 fed hvidløgfiskesaucehønsefond eller grøntsags-bouillonkartoffelmelmelris, gerne grove1 ægmælk eller flødesmør