
1. Kog makaroni efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og lad makaronien køle let af. Pil og hak løget fint. Steg det let i smør på en stor pande. Skyl og riv grønkålsbladene fra stilkene, og tilsæt. Vend rundt, til grønkålen falder sammen, og tag panden af varmen. 2. RICOTTASAUCE: Rør ricotta, mælk og fintrevet parmesan sammen i en skål. Vend løg og grønkål fra panden i saucen, og smag til med muskatnød, salt og peber. 3. Vend den kogte makaroni i saucen. Fordel det i et smurt ovnfast fad. Riv mozzarella i mindre stykker, og fordel på toppen. Drys med salvieblade og valnødder, og bag retten i ovnen i 20 minutter, til overfladen er gylden. Servér retten direkte fra fadet. Få indkøbslisten til hele ugen her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.