Mad

Lynstegte rejer og portobellosvampe

af Louisa Lorang 10. oktober 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er lynstegte rejer og portobellosvampe. Få opskriften her

200 g portobellosvampe i skiverlidt olie til stegning200 g grønne bønner, nippede2 fed hvidløg i tynde skiver150 g store rejer fra bæredygtigt opdræt1-2 tsk. sukker1 dl østerssauceevt. ½ dl vandTILBEHØR:kogte ris, gerne grovelimebådeRist svampene i lidt olie i en varm wok eller på en stor pande. Lad dem få en smule farve. Kom bønnerne ved; lad dem stege i et par minutter, og tilsæt hvidløg, rejer og derefter sukker og østerssauce og evt. lidt vand. Hvis du bruger rå rejer, skal rejerne bare lige skifte farve til lyserød. Bruger du kogte rejer, skal de kun akkurat varmes. Kog op, og smag til.Servér straks med kogte ris og limebåde til.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER