
1. Smelt smørret i bunden af en gryde, og drys melet på. Lad det koge sammen til en tør dej. Hæld vin på og derefter fiskefond, lidt ad gangen. Pisk/rør i saucen, mens den koger op. Tilsæt fløde og ærter, og bring saucen i kog. Lad den koge i 1 minut, eller til melsmagen er helt væk. Smag til med salt og peber. Tilsæt mere fond efter behov – saucen skal ende med at være tyktflydende.
2. Steg kammuslingerne i lidt olie på en glohed pande i 1 minut på den ene side og 30 sekunder på den anden. Skær dem herefter ud i halve eller kvarter.
3. Vend rejer og plukket dild i saucen, og varm den igennem. Tilsæt så kammuslingerne.
4. Servering: Lun tarteletterne, og fyld dem med saucen. Pynt med dild og evt. et par rejer.
Få alle Timm Vladimirs opskrifter til den perfekte julefrokost her