
Laksesalat

foto: Foto: Bjørn Jakobsen
En dejlig frokostsalat - eller en smuk forret.
250 g grønne asparges
6 vagtelæg
200 g varmrøget laks
Blandet salat
Et bundt kørvel
Krydderurtedressing:
2 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinsolie
½ hakket rødløg
1 tsk sukker
Salt, peber
Sådan gør du:
Skyl aspargesene og bræk den nederste træede del af. Kog dem møre i let saltet vand, ca. 3 min. Skyl dem under koldt vand og dup dem tørre.
Kog æggene i 3 min.
Bræk laksen i mindre stykker.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag godt til med sukker, salt og peber.
Arranger asparges, salat og laks på 4 tallerkener.
Hæld dressing over og pynt med vagtelæg og kørvel.
Dæk op til et hyggeligt og sødt bord med disse produkter fra hollandske PIP i SØNDAGs webshop:
(link fjernet) (link fjernet) (link fjernet) Lyseblå skål m. fugl- PIP collection (link fjernet) Beige tallerken m. sommerfugle- PIP collection (link fjernet) Viskestykket Ruby Robin- PIP collection (link fjernet)