Laksesalat
foto: Foto: Bjørn Jakobsen
En dejlig frokostsalat - eller en smuk forret.
Årets bedste asparges
Asparges med rejerAsparges-suppe med filodejruller
Æggekage med asparges og ramsløg
Laksesalat
Asparges-gratin
Laksesalat
TID: CA. 30 MIN.
Det skal du bruge:
250 g grønne asparges
6 vagtelæg
200 g varmrøget laks
Blandet salat
Et bundt kørvel
Krydderurtedressing:
2 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinsolie
½ hakket rødløg
1 tsk sukker
Salt, peber
Sådan gør du:
Skyl aspargesene og bræk den nederste træede del af. Kog dem møre i let saltet vand, ca. 3 min. Skyl dem under koldt vand og dup dem tørre.
Kog æggene i 3 min.
Bræk laksen i mindre stykker.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag godt til med sukker, salt og peber.
Arranger asparges, salat og laks på 4 tallerkener.
Hæld dressing over og pynt med vagtelæg og kørvel.
Dæk op til et hyggeligt og sødt bord med disse produkter fra hollandske PIP i SØNDAGs webshop:
Lyseblå skål m. fugl
- PIP collection Beige tallerken m. sommerfugle
- PIP collection Viskestykket Ruby Robin
- PIP collection