Mad
9. maj 2011

Laksesalat

En dejlig frokostsalat – eller en smuk forret.
Af: Louise Dandanell Ørsted
https://imgix.femina.dk/media/f2efb35e6188432e9cec372730761cdb.jpg

foto: Foto: Bjørn Jakobsen

En dejlig frokostsalat - eller en smuk forret.

250 g grønne asparges
6 vagtelæg
200 g varmrøget laks
Blandet salat
Et bundt kørvel
Krydderurtedressing:
2 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinsolie
½ hakket rødløg
1 tsk sukker
Salt, peber

Sådan gør du:

Skyl aspargesene og bræk den nederste træede del af. Kog dem møre i let saltet vand, ca. 3 min. Skyl dem under koldt vand og dup dem tørre.
Kog æggene i 3 min.

Bræk laksen i mindre stykker.

Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag godt til med sukker, salt og peber.

Arranger asparges, salat og laks på 4 tallerkener.

Hæld dressing over og pynt med vagtelæg og kørvel.

Dæk op til et hyggeligt og sødt bord med disse produkter fra hollandske PIP i SØNDAGs webshop:

(link fjernet) (link fjernet) (link fjernet) Lyseblå skål m. fugl- PIP collection (link fjernet) Beige tallerken m. sommerfugle- PIP collection (link fjernet) Viskestykket Ruby Robin- PIP collection (link fjernet)

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.