Mad

Laksekrebinetter med tatarsauce

af Louisa Lorang 4. oktober 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er laksekrebinetter med tatarsauce. Få opskriften her

300 g laks uden skind og bensalt1 spsk. melgrov rasplidt olie til stegningsmør til stegningTARTARSAUCE:2 spsk. mayonnaise1 spsk. ketchup, gerne Heinz-2 spsk. yoghurt3 spsk. kapers8 cornichoner, hakkedeTILBEHØR:100 g blandet salat1 bundt dild, plukket500 g kogte kartoflerHak laksen med en stor kniv. Rør laks og mel sammen, og form 2 krebinetter. Vend dem i rasp, og steg dem i olie og smør på en varm pande. De skal have 3-5 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte og gyldne.Rør mayonnaise, ketchup, yoghurt, kapers og cornichoner sammen, og smag til.Anret krebinetterne med salat vendt med dild, og servér med tartarsauce og kartofler til.TIP: Kog gerne kartoflerne til onsdag i dag, når du alligevel er i gang.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER