

Foto: Nina Malling, skovdalnordic.com
1. Skær chorizo i tynde skiver, og steg dem i en stor gryde. Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem med i gryden i et par minutter. Skyl auberginen; skær den i tern, og tilsæt dem sammen med tørrede krydderier. Steg, til aubergineternene bliver bløde.
2. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, rødvin, skyllede cherrytomater, laurbærblade og oliven, og rør rundt. Læg kyllingefileterne i gryden, og dæk dem med sauce. Lad retten simre under låg i ca. 30 minutter, til kyllingekødet er helt gennemstegt. Tag kyllingefileterne op af gryden, og brug to gafler til at rive kødet fra hinanden. Læg kødet tilbage i gryden. Smag retten til med salt og peber. Servér med lunt groft brød og gerne en grøn salat.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: One-pot pasta med tomater og chorizo – Få opskriften her
Tirsdag: Chili con carne med fyldte bagekartofler – Få opskriften her
Onsdag: Laksebøffer med græskarsalat – Få opskriften her (link fjernet)
Torsdag: Kikærte-pandekager med bagt aubergine og myntedressing – Få opskriften her (link fjernet)
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.