Mad

Kyllingebryst med parmaskinke og varme tomater

af Louisa Lorang 2. maj 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er kyllingebryst med parmaskinke og varme tomater. Få opskriften her

Tomaterne laver en super lækker "sauce" til kartoflerne. Nemt og sundt!2 kyllingebrysterpeber1 pakke parmaskinke (ca. 80 g)1 smule olivenolie2 fed hvidløg i tynde skiver200 g små tomater, halverede1 stor håndfuld basilikumENDVIDERE:100 g blandet salat1 rødløg i tynde bådeolivenolieæbleeddikesalt og peberTILBEHØR:500 g kogte kartoflerDup kyllingebrysterne tørre på køkkenrulle. Krydr med peber, og rul dem ind i tynde skiver parmaskinke. Steg dem ved middel varme i lidt olie på en varm pande. Skinken skal blive sprød, mens kyllingen skal være gennemstegt. Det tager 16-25 minutter i alt, afhængigt af din kylling. Kom hvidløg og tomater på panden sammen med kyllingen, når den er klar. Lad det hele stege i et minuts tid. Kom basilikum på, og smag til.Vend imens salat med løg, olie og eddike, og smag til med salt og peber.Servér kyllingen med kartofler og salat.Opskriften er til 2 personerTIP: Du kan selv købe 2-3 forskellige salater, plukke dem, skylle dem og blande dem. Opbevar dem i fryseposer i køleskabet, så har du til flere dage.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER