Mad

Kylling med østerssauce

af Louisa Lorang 6. december 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er kylling med østerssauce. Få opskriften her

2 kyllingebryster i skiverlidt olie til stegning2 spsk. ingefær i tynde strimler2 tsk. sukker1 rød peberfrugt i strimler2 rødløg i både1 dl østerssauce2 spsk. fiskesauce½ dl vand1 rød chilipeber i skiver (med eller uden frø)100 g sukkerærter50 g saltede peanuts½ bundt plukket korianderTILBEHØR:kogte ris, gerne groveSteg kyllingen i lidt olie i en super varm wok. Tilsæt ingefær og sukker, og lad kyllingen få en smule farve. Kom peberfrugt og rødløg i, og lad det stege med i ½ minut. Tilsæt østerssauce, fiskesauce og vand, og lad det koge op. Kom chili og sukkerærter i, og tag wokken af varmen.Servér straks med et drys peanuts og koriander, og giv ris til.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER