Mad
Rens portobellosvampene, og skær dem i skiver. Steg svampene i kokosolie på en pande med høje kanter, til de begynder at blive gyldne. Pil løg, skær det i tynde skiver, og lad dem stege med på panden, til de bliver klare. Tilsæt presset hvidløg og revet ingefær sammen med kylling og karrypasta. Vend rundt, til kødet er brunet. Hæld kokosmælk på panden, og tilsæt kaffir-limeblade. Lad retten simre ved svag varme i 15 minutter. Tilsæt friskpresset limesaft og peanutbutter, og smag til med fiskesauce og sukker. Kog risnudlerne efter anvisningen på posen. Si vandet fra, og vend dem forsigtigt i retten. Hak koriander, og vend det i (gem lidt til pynt). Drys med hakkede peanuts, koriander og tynde skiver chili over inden servering. TIP: Kokosolie og -sukker kan sagtens skiftes ud med f.eks. olivenolie og rørsukker.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Laksefad med rodfrugter - Få opskriften her
Tirsdag: Pitabrød med edamame-falafler og haydari - Få opskriften her
Onsdag: Fyldte kartofler med æg og bacon - Få opskriften her