Mad
6. juli 2010

Kold kartoffelsuppe med blå ost

Til 2 personer1 hakket løg,1 spsk olie,1-1½ stor melet bagekartoffel,6-7 dl bouillon,1½ dl piskefløde,salt, peber,100 g smuldret blåskimmelostPrøv
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/816a0017287b466ca6b984b52954d492.jpg

Til 2 personer

1 hakket løg,
1 spsk olie,
1-1½ stor melet bagekartoffel,
6-7 dl bouillon,
1½ dl piskefløde,
salt, peber,
100 g smuldret blåskimmelost

Prøv også:

Kartoffelbrød med hasselnødder

Nye kartofler på mange måder

Kartoffelsalat med bacon, bønner, avocado og cherrytomat


Skræl kartoflen, skær den i mindre stykker og damp dem med løget i olie i en gryde.

Tilsæt bouillon og lad suppen koge i 12-14 min.

Blend og afkøl.

Rør fløden i og smag til.

Servér suppen med smuldret ost på toppen.

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.