Annonce
Mad
25. marts 2009

Kokostoppe

Kokostoppe er nemme og hurtige at lave - og dem, du serverer dine kokostoppe for, vil tage imod dem fulde at nostalgi og glæde.
Af: Louise Dandanell Ørsted
kokostoppe
Kokostoppe er nemme og hurtige at lave - og dem, du serverer dine kokostoppe for, vil tage imod dem fulde at nostalgi og glæde.
30 personer
Tid i alt 35 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 125 g sukker
  • 125 g kokos
  • 2 æggehvider
  • 1 tsk vaniljesukker

PYNT

  • 50 g mørk eller lys chokolade
Annonce

Ja, det er ret nemt at lave kokostoppe. Faktisk er det sværeste at vente på at de færdigbagte kokostoppe køler af, så man kan dyppe dem i chokolade. Og så vente igen på, at chokoladen tørrer, så du endelig kan smage de lækre kokostoppe.

Opskrift - sådan laver du kokostoppe

1. Opvarm ovnen til 200 grader

2. Rør sukker, kokos, æggehvider og vaniljesukker sammen. Sæt dejen i små toppe på bageplader med bagepapir. Det er nemmest at bruge fingrene.

3. Bag kagerne ca. 15 minutter i den varme ovn, til de har fået lidt farve.

4. Lad kagerne køle lidt på pladen og afkøl dem helt på en rist.

5. Smelt chokoladen og dyp de afkølede kokostoppes bund i chokolade.

6. Læg dem på rist, til chokoladen er stivnet og kold, før dine kokostoppe kommer i kagedåse.

PRØV OGSÅ: Chokoladekage med kokos

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.