Ja, det er ret nemt at lave kokostoppe. Faktisk er det sværeste at vente på at de færdigbagte kokostoppe køler af, så man kan dyppe dem i chokolade. Og så vente igen på, at chokoladen tørrer, så du endelig kan smage de lækre kokostoppe.
Opskrift - sådan laver du kokostoppe
1. Opvarm ovnen til 200 grader
2. Rør sukker, kokos, æggehvider og vaniljesukker sammen. Sæt dejen i små toppe på bageplader med bagepapir. Det er nemmest at bruge fingrene.
3. Bag kagerne ca. 15 minutter i den varme ovn, til de har fået lidt farve.
4. Lad kagerne køle lidt på pladen og afkøl dem helt på en rist.
5. Smelt chokoladen og dyp de afkølede kokostoppes bund i chokolade.
6. Læg dem på rist, til chokoladen er stivnet og kold, før dine kokostoppe kommer i kagedåse.
PRØV OGSÅ: Chokoladekage med kokos