Kokos-trøfler med hvid chokolade
Tid: 25 minutter. Afkøling: 6-8 timer. Antal: Ca. 40 stk.
DET SKAL DU BRUGE 200 g hvid chokolade 1½ dl piskefløde 50 g kokosmel 80 g flormelis 25 g blødt smør
PYNT ½ dl flormelis ½ dl kokosmel
PRØV OGSÅ: Trøfler med julete 1. Hak chokoladen fint. Varm fløden op ved svag varme i en lille gryde. Hæld lidt af chokoladen i den varme fløde, og rør, til chokoladen smelter. Fortsæt med at røre resten af chokoladen i fløden, lidt ad gangen, til det hele er smeltet. Tag gryden af varmen, tilsæt kokosmel, flormelis og smør, og rør det sammen til en ensartet masse. Hæld massen i en lufttæt beholder, og sæt den i køleskabet i 6-8 timer. 2. PYNT: Bland kokos og flormelis. Form trøffelmassen til små kugler, og vend dem i kokosmassen. Opbevar på køl i en lufttæt beholder, til de skal serveres.
PRØV OGSÅ: Bountybarer med kokos og chokolade