Mad
25. november 2019Julefrokost: 7 julefrokostretter med et friskt og grønt pift
Sild, fiskefilet og laks hører til på julefrokostbordet, men derudover er der plads til fornyelse. Gør julefrokosten både grønnere og skønnere med sprøde salater og anderledes indslag.
Af: Camilla Biesbjerg Markussen

Foto: Betina Hastoft.
Parmaskinke med pæresalat, ristede nødder og kerner

Langtidsstegte andelår og rødkålssalat med bagte pastinakker

Få opskriften her
Fiskefileter med let remoulade, avocado og ristet grønkål

Få opskriften her
Glaseret laks med syltede rødløg og sauce tartare

Få opskriften her
Bruschetta med saltet ricottacreme, figner og timian

Få opskriften her
Sild med æble-fennikel-salat og kørvel

Få opskriften her
Mazarinkage med græsk yoghurt og julekrydret appelsinsirup
