Hovedretter

Ugens madplan: Bagt torsk, pizza og svinekød i wok

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have bagt torsk og maste kartofler med bacon, pizza med rødbede, gedeost og basilikumolie og svinekød i wok med radiser og nudler. Få alle opskrifterne her

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem

Mandag: Ovnkylling med tomat, squash og kartofler - Få opskriften her

Tirsdag: Svinekød i wok med radiser og nudler - Få opskriften her

Onsdag: Pizza med rødbede, gedeost og basilikumolie - Få opskriften her

Torsdag: Bagt torsk og maste kartofler med bacon - Få opskriften her

Fredag: Roastbeef med stegte kartofler og tomat-æble-salat - Få opskriften her

 

INDKØBSLISTE

KØD OG FISK
4 kyllingeoverlår (eller brystfilet med skind)
800 g svinefilet
200 g bacon 
1 kg roastbeef
800 g torskefilet
 
FRUGT OG GRØNTSAGER
1650 g kartofler
250 g dadeltomater
4 tomater 
1 squash
1 rødløg
25 g frisk ingefær 
1 fed hvidløg
1 bundt radiser
1 broccoli (500 g)
2-3 rødbeder
2 æbler
1 citron
3 limefrugter
1 potte basilikum
1 bundt frisk oregano (eller 2 spsk tørret)
1 lille bundt koriander
1 lille bundt dild
3 lille bundt purløg
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
75 g parmesan + ekstra til servering
250 g ricotta
100 g gedeost
25 g gær
50 g peanuts
2 spsk. sesamfrø
2 spsk. pinjekerner
4 spsk. sesamolie
250 g italiensk hvedemel (tipo 00)
250 g groft durummel
125 g risnudler
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
olivenolie
salt og friskkværnet peber
sojasauce
fiskesauce
sukker
honning
mørk balsamicoeddike