Tacos med barbecuemarinerede rejer
Hovedretter

Tacos med barbecuemarinerede rejer

De bløde tacos bliver fyldt med sprød spidskål, krydrede rejer og spicy mayo. Her får du opskriften på tacos med barbecuemarinerede rejer

Tid i alt: 30 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

300 g tigerrejer med skal
2 spsk. olivenolie
2 spsk. koncentreret tomatpuré
1 spsk. brun farin
1 spsk. citronsaft
1 tsk. røget paprika
2 tsk. tørret oregano
1 fed hvidløg
salt og friskkværnet peber

SRIRACHA-MAYO

1 fed hvidløg
2 dl god mayonnaise
1½ spsk. srirachasauce (stærk chilisauce)
2 spsk. citronsaft
salt

TIL SERVERING

½ spidskål
2 modne avocadoer
1 håndfuld frisk koriander
12 små hvedetortillaer

Opskrift - sådan laver du tacos med barbecuemarinerede rejer 

 
1. Pil tigerrejerne, og lad halerne sidde på. Læg rejerne i en skål, og tilsæt olie, tomatpuré, brun farin, citronsaft, paprika, oregano, revet hvidløg, salt og peber. Rør rundt, og lad rejerne trække i marinaden, mens du klargør resten af måltidet.
 
2. SRIRACHA-MAYO: Pres hvidløg, og rør det sammen med mayonnaise, srirachasauce, citronsaft og salt i en skål.
 
3. Steg rejerne på en pande, til de er flot gyldne.
 
4. SERVERING: Snit spidskålen helt fint. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Hak koriander groft. Servér rejerne på lune tortillaer med sriracha-mayo og fyld.
 
 

Læs mere om: