Hovedretter

Tacos med barbecuemarinerede rejer

De bløde tacos bliver fyldt med sprød spidskål, krydrede rejer og spicy mayo. Her får du opskriften på tacos med barbecuemarinerede rejer

Tid i alt: 30 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

300 g tigerrejer med skal
2 spsk. olivenolie
2 spsk. koncentreret tomatpuré
1 spsk. brun farin
1 spsk. citronsaft
1 tsk. røget paprika
2 tsk. tørret oregano
1 fed hvidløg
salt og friskkværnet peber

SRIRACHA-MAYO

1 fed hvidløg
2 dl god mayonnaise
1½ spsk. srirachasauce (stærk chilisauce)
2 spsk. citronsaft
salt

TIL SERVERING

½ spidskål
2 modne avocadoer
1 håndfuld frisk koriander
12 små hvedetortillaer

Opskrift - sådan laver du tacos med barbecuemarinerede rejer 

 
1. Pil tigerrejerne, og lad halerne sidde på. Læg rejerne i en skål, og tilsæt olie, tomatpuré, brun farin, citronsaft, paprika, oregano, revet hvidløg, salt og peber. Rør rundt, og lad rejerne trække i marinaden, mens du klargør resten af måltidet.
 
2. SRIRACHA-MAYO: Pres hvidløg, og rør det sammen med mayonnaise, srirachasauce, citronsaft og salt i en skål.
 
3. Steg rejerne på en pande, til de er flot gyldne.
 
4. SERVERING: Snit spidskålen helt fint. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Hak koriander groft. Servér rejerne på lune tortillaer med sriracha-mayo og fyld.
 
 

Læs mere om: