Hovedretter

Sprød snack med fetacreme

En lille knasende snack, der kan gøres klar på bagepladen og bages i en varm ovn, lige før den skal bruges

Sprød snack med fetacreme

DET SKAL DU BRUGE
3 små plader butterdej
1 let sammenpisket æg
1 spsk. jomfru i det grønne
havsalt

FETACREME
50 g græsk yoghurt
50 g valnøddekerner, let ristede
100 g feta
½ finthakket chili
4 stilke frisk koriander, hakket
3 spsk. olivenolie
havsalt og friskkværnet peber

PYNT
frisk koriander

 

Opskrift - sådan laver du sprød snack med fetacreme

Blend yoghurten med valnødder og feta. Tag det ud af blenderskålen, og rør koriander og chili i, sammen med olivenolie, til en lind masse. Krydr med salt og peber.
Skær butterdejen i aflange, 1 x 6 cm store stænger, og pensl med æg på begge sider. Drys med jomfru i det grønne; sno stængerne let, og bag dem i en 220° varm ovn i 5-7 minutter. Servér de knasende stænger med fetacremen.

Få alle opskrifterne på adventsmiddagen her

Invitér familie og venner på julens bedste frokost