Hovedretter

Spinat-curry med kylling

Den grønne indiske curry kaldes traditionelt for 'chicken saag'. Den er cremet og lige tilpas spicy. Her får du opskriften på spinat-curry med kylling.

Tilberedelsestid: 30 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

500 g hakket spinat fra frost
1 løg
2 fed hvidløg
2 cm frisk ingefær
2 spsk. smør til stegning
500 g kylling i strimler
2 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
½ tsk. stødt gurkemeje
2 spsk. garam masala
2½ dl piskefløde
2 dl græsk yoghurt 10 %
Salt og peber

Tilbehør:

4 dl basmatiris
1 håndfuld frisk koriander

Opskrift – sådan laver du spinat-curry med kylling

Kog risene efter anvisningen på posen.

Lad spinaten tø op, og pres det sidste af væden fra gennem en sigte. Pil og hak løget fint. Pil hvidløget, og skræl ingefæren. Riv hvidløg og ingefær fint. Svits løg, hvidløg og ingefær i smør i en gryde. Tilsæt kyllingestrimlerne sammen med alle krydderierne. Vend godt rundt, og lad det stege, til kyllingekødet er brunet. Tilsæt spinat og fløde, og bring det i kog. Lad retten simre i 10 minutter, og rør så yoghurt i saucen. Smag til, og servér spinat-curry med kogte ris og frisk koriander.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Paneret rødspætte med grov remoulade

Tirsdag: Andelår med vintersalat

Onsdag: Brændende kærlighed med bacon og grøntsager

Fredag: Tærte med oksegryderet