Hovedretter

Spaghetti med gedeost, squash og tomat

En lynhurtig pastaret med masser af smag – lige hvad man trænger til på en travl torsdag. her får du opskriften på spaghetti med gedeost, squash og tomat

Spaghetti med gedeost, squash og tomat til 4 personer

Tid: 20 minutter.
 
DET SKAL DU BRUGE
400 g spaghetti
1 løg
1 squash
250 g små tomater
2 spsk. olivenolie til stegning
 
TIL SERVERING
½ bundt bredbladet persille
½ bundt purløg
100 g gedeost
4 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
 
Vild med spaghetti? Se flere opskrifter med spaghetti her
 

Opskrift - sådan laver du spaghetti med gedeost, squash og tomat 

 
1. Kog spaghetti efter anvisningen på pakken (gem 1 dl af kogevandet). Pil og hak løget fint. Skyl squash og tomater. Halvér squashen på langs, og skær den i skiver. Steg løg og squash i olie på en pande, til det tager farve. Tilsæt de hele tomater, og steg i 6-8 minutter. Hæld den kogte, afdryppede pasta på panden, rør godt rundt, og tilsæt 1 dl af kogevandet fra pastaen.
 
2. Servering: Skyl og hak persille og purløg. Skær gedeosten i 4 skiver. Anret pastaen i 4 dybe tallerkener, og dryp med olie. Drys persille og purløg over pastaen, og top med 1 skive gedeost. Krydr med salt og peber.
 
TIP: Du kan bruge pastaskruer eller penne i stedet for spaghetti.
 

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Kylling i kokos med edamamebønner og citrongræs - Få opskriften her

Tirsdag: Torskefilet med grøn olivenpesto og ovnbagte rodfrugter - Få opskriften her

Onsdag: Tomatsuppe med kødboller og perlespelt - Få opskriften her

Fredag: Bøf med nudelsalat og ristede ris - Få opskriften her