Hovedretter

Spaghetti med butternutsquash-sauce og bacon

Madplan for uge 37: Ugens onsdagsopskrift er spaghetti med butternutsquash-sauce og bacon. Få opskriften her

Spaghetti med butternutsquash-sauce og bacon til 4 personer

Tid: 30 minutter.

Spaghetti er skøn hverdagsspise og det behøver jo ikke altid at være tomatsauce, man hælder over spaghetti. Prøv med en sød græskarsauce med sprød bacon på toppen!
 
DET SKAL DU BRUGE
1 butternutsquash
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie til stegning
1 bundt salvie
½ l grøntsagsbouillon
salt og friskkværnet peber
200 g bacon i skiver
 
TIL SERVERING
400 g spaghetti
1 bundt basilikum
 

Opskrift - spaghetti med butternutsquash-sauce og bacon

 
1. Skræl butternutsquashen. Halvér den på langs, fjern kernerne, og skær græskarkødet i mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg fint. Steg dem i olie i en gryde, til de bliver klare. Tilsæt butternutsquash, og steg i 2-3 minutter.
 
2. Skyl og hak salvie, og lad det stege kort med. Hæld bouillon i gryden, og læg låg på. Kog butternutsquashen mør i ca. 20 minutter. Blend herefter grydens indhold med en stavblender direkte i gryden, til du får en cremet sauce. Tilsæt evt. lidt vand, hvis konsistensen er for tyk. Smag til med salt og peber. Steg bacon sprødt på en tør pande, og afdryp på fedtsugende papir.
 
3. Servering: Kog spaghetti efter anvisningen på pakken. Anret dybe tallerkener med friskkogt spaghetti, butternutsquash-sauce og bacon. Pynt med friskhakket basilikum.