pulled pork
Hovedretter

Pulled pork-burger med fersken og rodfrugtchips

Kombinationen af noget sødt, salt og knasende sprødt får smagssansen til at juble. Få opskriften på pulled pork-burger med fersken og rodfrugtchips

Pulled pork-burger med fersken og rodfrugtchips til 4 personer

Tid: 25 minutter. Ovntid: 20 minutter
 
DET SKAL DU BRUGE TIL PULLED PORK-BURGER
1 bakke pulled pork
1 rød peberfrugt
½ icebergsalat
1 rødløg
1 dåse syltede ferskner i tern
4 store grove burgerboller
4 spsk. god mayonnaise (f.eks. Miracle Whip)
 
RODFRUGTCHIPS
5 jordskokker
2 rødbeder
2 søde kartofler
4 spsk. olivenolie
salt
 
PRØV OGSÅ: Er du ikke til pulled pork? Så prøv en pulled kyllingburger med chilisauce og agurkesalat - få opskriften her
 

Opskrift - sådan laver du pulled pork-burger med fersken og rodfrugtchips 

 
1. RODFRUGTCHIPS: Tænd ovnen på 180°. Skræl jordskokker, rødbeder og søde kartofler, og skær dem i papirtynde skiver med en kartoffelskræller. Fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir; dryp med olie, og krydr med salt. Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er sprøde og let gyldne.
 
2. PULLED PORK: Tilbered pulled pork efter anvisningen på pakken. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler. Skyl salaten, og skær den i tynde strimler. Pil løget, og skær det i tynde ringe. Hæld væden fra ferskenternene. Rist burgerbollerne, flæk dem, og smør både over- og underbolle med mayonnaise. Byg hver burger op med salat, peberfrugt, løg, fersken og kød. Servér straks sammen med rodfrugtchips.
 
Få mere mad-inspiration i Faktas tilbudsavis
 

Alle varerne til madplanen kan købes i Fakta – Få indkøbslisten her

 

UGENS OPSKRIFTER

madplan

Mandag: Croissanter med rejer, cremefraiche og avocadosalat - Få opskriften her

Tirsdag: Kold agurkesuppe med ærter og peberfrugt-snacks - Få opskriften her

Onsdag: Sommersalat med jordbær og stegt kyllingebryst - Få opskriften her

Fredag: Svinekam med salat af sommerrødbeder og bønnekompot - Få opskriften her