Opskrift på klassisk pariserbøf med det hele.
Mad

Verdens bedste Pariserbøf med klassisk tilbehør

8. april 2021
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Pariserbøf med klassisk tilbehør er altid et hit. Det er nemt at lave og smager skønt. Her får du opskriften på pariserbøf med frisk peberrod og kapers.
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 800-1000 g tatar eller magert hakket oksekød
  • 4 skiver godt hvidt brød uden skorpe
  • smør til stegning

TILBEHØR

  • Syltede rødbeder i tynde skiver
  • 5 cm frisk peberrod, fintrevet
  • 4 pasteuriserede æggeblommer (eller på eget ansvar)
  • 100 g saltede kapers, skyllede
  • 1 stort løg i tynde ringe
  • havsalt og friskværnet peber
  • evt. pickles

Pariserbøf med klassisk tilbehør

  1. Form kødet til fire store bøffer, læg bøfferne oven på brødskiverne, og klem godt sammen, så kødet sidder fast på brødet.
  2. Smelt smørret på en stor pande, til det er gyldent. Steg bøfferne med brødsiden nedad, til brødet er flot gyldent, vend bøfferne, og steg dem gyldne på denne side. Skru ned for varmen, og lad bøfferne stege færdigt.
  3. Krydr godt med salt og peber, og anret på en tallerken med tilbehøret til.

Madplaner til hverdagen

Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.

Læs også