https://imgix.femina.dk/media/article/1445-mad-3.png
Mad

Mexicanske madpandekager med kødsauce

10. november 2014
af Mai Knauer
Foto: Columbus Leth
Denne uges hverdagsopskrifter er skønne livretter du kan forkæle hele familien med. Her får du opskriften på mexicanske madpandekager med kødsauce
3 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 gulerødder
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 tsk. stødt chili
  • 1 tsk. kanel
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 2 dåser flåede tomater
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 dåse majs
  • 1 dåse brune bønner
  • salt og friskkværnet peber
  • 8 små tortillapandekager (madpandekager)
  • cremefraiche 18 %
  • 2-3 friske røde chilier

Opskrift - sådan laver du mexicanske madpandekager med kødsauce

Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Varm olien op i en gryde, og steg hvidløget let. Tilsæt kødet, og brun det godt sammen med chili og kanel. Tilsæt løg, gulerødder og tomatpuré, og lad det simre i 5 minutter. Rens peberfrugterne, og skær dem i grove tern. Vend de flåede tomater, peberfrugter, majs og bønner i gryden, og lad det simre ca. 20 minutter. Smag til med salt og peber. Varm madpandekager i ovnen i 1-2 minutter. Servér pandekagerne med kødsauce, cremefraiche og røde chilier skåret i tynde skiver.

Læs også