Hovedretter

Majspandekager med guacamole og gris

Ugens onsdagsopskrift er majspandekager med guacamole og gris. Få opskriften her

Super dejlig lille ret. Den smager af Texas og solskin. I LOVE IT!

Majspandekager med guacamole og gris til 2 personer (40 min)

INGREDIENSER
2 dl majsmel
1 tsk. bagepulver
1 æg
1 dl vand
salt
1 majskolbe
lidt olie til stegning

GUACAMOLE
1 fed hvidløg
3 modne avokadoer
2 spsk. finthakkede rødløg
¼ dl limesaft
1 tsk. finthakket grøn chili
salt

SVIN
300 g svinekød i strimler
olivenolie
salt
lidt tørret oregano

TOPPING
masser af plukket koriander
hakket grøn chili
blandet salat

Opskrift - sådan laver du majspandekager med guacamole og gris

1. Bland majsmelet med bagepulver, æg, vand og salt. Skær majsene af kolben, og bland dem i dejen. Steg små, tykke pandekager i lidt olie på en varm pande.
2. Gnid en skål med hvidløg. Flæk avokadoerne, og skrab kødet ud med en ske. Mós avokadokødet med en gaffel, og rør det med rødløg, limesaft, chili og salt. Smag til.
3. Steg kødet i lidt olie på en varm pande, og krydr med salt og oregano.
4. Anret pandekagerne toppet med guacamole, kød, koriander og chili efter smag. Servér straks med blandet salat til.

TIP: Sæt evt. kikærter i blød til torsdag.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Kyllingebryst med grov sennepssauce - få opskriften her

TIRSDAG: Ristede havtaskekæber med lynsyltede tomater - få opskriften her

TORSDAG: Græskar-kikærte-curry - få opskriften her

FREDAG: Kalveruller med citron og oregano - få opskriften her

 

 

Læs mere om: