Hovedretter

Madplan: Torsk, suppe og tikka masala

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have smørstegt torsk og perlespeltsalat med pesto, forårsminestronesuppe og tikka masala med lam. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Smørstegt torsk og perlespeltsalat med pesto - Få opskriften her

Tirsdag: Filippinsk kylling adobo med papaja-avocado-salsa - Få opskriften her

Onsdag: Forårsminestronesuppe - Få opskriften her

Torsdag: Eggs Benedict på rugbrød - Få opskriften her

Fredag: Tikka masala med lam - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 
600 g skært lammekød
800 g kyllingelår
4 torskefileter
8 skiver bacon
 
FRUGT OG GRØNT: 
500 g små kartofler
5 store gulerødder
15 fed hvidløg
2 porrer
2 løg
1 lille rødløg
1 fennikel
500 g frisk spinat
125 g rucola
1 moden avocado
2 cm frisk ingefær
1 papaja
2 limefrugter
2½ citron, heraf mindst 1 usprøjtet
2 håndfulde frisk koriander
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld frisk mynte
1 håndfuld frisk dild
1 håndfuld kruspersille
1 håndfuld ærteskud
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL: 
8 æg
2 æggeblommer
150 g smør
25 g parmesan
2 dl græsk yoghurt 10 %
½ dl piskefløde
4 dl perlespelt
4 dl basmatiris
1 brød 
8 skiver rugbrød
4 naanbrød
50 g mandler
70 g koncentreret tomatpuré
1 dåse butterbeans
3 dl hønsebouillon
1 l grøntsagsbouillon
100 g solsikkekerner
1½ dl lys eddike
1 dl sojasauce
300 g ærter fra frost
1 tsk. dijonsennep
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE: 
salt og friskkværnet peber
1 tsk. hele peberkorn
olivenolie 
1 dl sukker
2 laurbærblade
2 tsk. stødt gurkemeje
1 tsk. paprika
1 tsk. tørrede chiliflager
3 tsk. garam masala