Hovedretter

Madplan til hele ugen - uge 50

Denne ugens madplan byder bl.a. på citrommarinerede svinespyd med tabouleh, miso-glaseret laks med nudelsalat og bøf med salviesmør og var rødbedesalat. Få alle opskrifterne og indkøbslisten her

Denne uges madplan byder på

MANDAG: Grønkålssuppe med honning og peberbacon - Få opskriften her

TIRSDAG: Citronmarinerede svinespyd med tabouleh - Få opskriften her

ONSDAG: Old school sandwich med grønkål - Få opskriften her

TORSDAG: Miso-glaseret laks med nudelsalat - Få opskriften her

FREDAG: Bøf med salviesmør og varm rødbedesalat - Få opskriften her

Til ugens madplan skal du bruge

FRUGT OG GRØNT
1 æble
3 økocitroner
1-2 limefrugter
ingefær
1 rød chilipeber
bredbladet persille
salvie
mynte
salat
1 bundt forårsløg
50 g mizunasalat
500-600 g grønkål
2 gulerødder
800 g rødbeder
1 bagekartoffel
 
KOLONIALVARER
syltede agurker
mørk miso
couscous
sesamolie
fuldkornsnudler
groft brød
spyd
 
KØL OG FRYS
smør
feta
150 g god ost (f.eks. Vesterhavsost)
150 g god skinke
400 g svinekød i terninger
150 g bacon
1-2 gode bøffer
 
KØB HOS FISKEHANDLEREN TORSDAG
300-400 g laks uden skind og ben
 
TJEK DESUDEN AT DU HAR
olivenolie
hvidvinseddike
grøntsagsbouillon (gerne Herbamare)
salt, friskkværnet peber, sukker
hvidvin
chiliflager
1 løg
5 fed hvidløg
oregano
grov sennep
dijonsennep
soja
honning