Denne uges madplan består af:
MANDAG: Oksespyd med chiliolie og fennikelsalat - Få opskriften her
TIRSDAG: Sauté af svinekød og asparges - Få opskriften her
ONSDAG: Rimmet havkat med sommermos - Få opskriften her
TORSDAG: Spinat-frittata med pecorino - Få opskriften her
FREDAG: All-in-one-kylling med peberfrugt - Få opskriften her
Til ugens madplan skal du bruge:
FRUGT OG GRØNT:
4 økocitroner
1 bundt asparges (ca. 250 g)
1 bundt forårsløg
1 fennikel
dild
ærteskud
200 g grønne bønner
250 g babyspinat
salat
2 røde peberfrugter
1,9 kg små kartofler
KOLONIALVARER:
groft brød
mandler
perlebyg
KØL OG FRYS:
pecorino
5 æg
1 kylling
300 g svinekød i terninger
400 g hakket oksekød
KØB HOS FISKEHANDLEREN ONSDAG:
300 g havkat (uden skind og ben)
TJEK DESUDEN AT DU HAR:
olivenolie
olie til stegning
æbleeddike
salt, peber
knust spidskommen
cayennepeber
chiliflager
2 rødløg
15 fed hvidløg
mel
chiliolie/sauce
smør