madplan
Hovedretter

Madplan: Laksefrikadeller, gnocchi og stegt flæsk

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have laksefrikadeller med quinoasalat og fetadressing, gnocchi med smørsauce og ristet blomkål og stegt flæsk med kold persillecreme. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

 

 

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Laksefrikadeller med quinoasalat og fetadressing – Få opskriften her

Tirsdag: Gnocchi med smørsauce og ristet blomkål – Få opskriften her

Onsdag: Stegt flæsk med kold persillecreme – Få opskriften her

Torsdag: Pizza med søde kartofler, chorizo og gedeost – Få opskriften her

Fredag: Marokkansk risfad med kylling – Få opskriften her

 

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
1 hel kylling, parteret 
150 g tørret chorizo
12-16 skiver flæsk 
600 g laksefilet 
 
FRUGT OG GRØNTSAGER
3 løg
3 forårsløg
1 rødløg
1 cm frisk ingefær
5 fed hvidløg
2 citroner, heraf mindst 1 usprøjtet 
1 agurk
2 modne avocadoer
500 g søde kartofler
1 kg små kartofler
1 blomkål
500 g tomater
10 friske dadler
1 bakke blandet salat
50 g feldsalat
1 bundt bredbladet persille 
1 bundt frisk basilikum 
1 bundt frisk persille
1 håndfuld mynte 
1 håndfuld salvieblade 
 
Få 13 nr. af femina + glasvase fra Lyngby Porcelæn for kun 348 kr.
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
1 æg
200 g frisk gedeost i rulle
200 g blød feta
2 dl yoghurt naturel
70 g smør
2 dl skyr 
20 g gær
1 dl æblecidereddike
500 g gnocchi
3 spsk. god mayonnaise 
650 g hvedemel, Tipo 00
4 dl quinoa
4 dl basmatiris
80 g mandler
1 brev safran
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
finvalsede havregryn
olivenolie
salt og friskkværnet peber
stødt koriander
røget paprika
kanel
tørrede chiliflager
sukker
hvidvinseddike
ahornsirup
hønsebouillon