Hovedretter

Madplan: Kylling, tærte og steaksalat

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have kylling i fad med tomater, oliven og fetakartofler, aspargestærte med små tomater og hjertesalat og steaksalat med kartofler, brødcroutoner og estragoncreme. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Svinekoteletter med honningstegte grøntsager og edamamehummus - Få opskriften her

Tirsdag: Kylling i fad med tomater, oliven og fetakartofler - Få opskriften her

Onsdag: Aspargestærte med små tomater og hjertesalat - Få opskriften her

Torsdag: Sommerpasta med majs, agurk og varmrøget laks - Få opskriften her

Fredag: Steaksalat med kartofler, brødcroutoner og estragoncreme - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK:
250 g varmrøget laks med peber
4 kyllingebrystfileter
4 tykke svinekoteletter med skaft
4 oksebøffer
 
FRUGT OG GRØNTSAGER:
1½ kg nye kartofler
16 små nye gulerødder
400 g broccoliasparges
500 g grønne asparges 
2 majskolber
6 rødløg
1 salatløg
1 agurk
1 moden avocado
450 g små tomater på stilk
2 hjertesalater
100 g blandet salat
450 g edamamebønner uden bælg, fra frost
3 usprøjtede citroner
1 granatæble
1 potte frisk kørvel
1 lille potte basilikum
1 lille potte frisk oregano
1 lille potte brøndkarse
1 lille potte rød skovsyre
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL:
225 g smør
200 g feta
6 æg
5 dl piskefløde
5 dl cremefraiche 18 %
1 spsk. ravigottesauce
100 g oliven, sorte og grønne
400 g pasta, f.eks. konkylier
8 skiver brød, gerne surdejsbrød
50 g usaltede cashewnødder
60 g usaltede pistacienøddekerner
3 tsk. tørret estragon
2 tsk. tørret oregano
75 g groft mel, f.eks. grahamsmel, speltmel eller rugmel
200 g hvedemel
150 g rørsukker
150 g flormelis
150 g marcipan
1 vaniljestang 
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE:
smør til stegning
olivenolie
dijonsennep
flydende honning
salt og peber