Hovedretter

Madplan: Grøntsagslasagne, burger og flæskesteg

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have grøntsagslasagne med hytteost, burger med oksekød, coleslaw og syltede rødløg og flæskesteg med persillekartofler og mormorsalat. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Grøntsagslasagne med hytteost - Få opskriften her

Tirsdag: Burger med oksekød, coleslaw og syltede rødløg - Få opskriften her

Onsdag: Sursød kylling med ris og aspargesbroccoli - Få opskriften her

Torsdag: Bagt torsk med parmaskinke, squash og tomater - Få opskriften her

Fredag: Flæskesteg med persillekartofler og mormorsalat - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 
1 kg svinekam med svær (uden ben)
600 g hakket oksekød
600 g kyllingebrystfilet
600 g torskefilet
4 skiver parmaskinke
 
FRUGT OG GRØNT: 
2 løg
5 rødløg
1 fed hvidløg
1 bundt forårsløg
1 spidskål
800 g nye kartofler
700 g squash
500 g gulerødder
300 g aspargesbroccoli
2 romainesalater
300 g små tomater (gerne i forskellige farver)
1 usprøjtet citron
1 potte frisk basilikum
1 potte kruspersille
3 stilke frisk rosmarin
1 håndfuld friske ærteskud
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL: 
400 g hytteost
200 g cremefraiche 18 %
125 g frisk mozzarella
400 g frisk pasta
10 lasagneplader
175 g ærter fra frost
2 dåser hakkede tomater
5 dl grøntsagsbouillon
6 spsk. mayonnaise
1½ tsk. sambal oelek (stærk chilisauce)
3 spsk. risvinseddike
2 spsk. sojasauce
2 spsk. tomatketchup
4 dl ris (f.eks. jasminris)
4 tsk. sesamfrø
4 burgerboller
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE: 
olivenolie til stegning
2 tsk. tørret oregano
2 tsk. tørret timian
salt og peber
1½ spsk. flagesalt
2½ dl sukker
2½ dl lys eddike