Hovedretter

Madplan: And, laks og italiensk farsbrød

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have salat med and, rødbede og gedeost, ristet brød med laks, spinat og pocherede æg og italiensk farsbrød med ovnkartofler og aioli. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Salat med and, rødbede og gedeost - Få opskriften her

Tirsdag: Ristet brød med laks, spinat og pocherede æg - Få opskriften her

Onsdag: Italiensk farsbrød med ovnkartofler og aioli - Få opskriften her

Torsdag: Quesadillas med cheddar, salsa og sorte bønner - Få opskriften her

Fredag: Helstegt kylling med spidskålssalat og ærtedip - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK:
500 g hakket svinekød eller oksekød
1 hel kylling
2 andebrystfileter
200 g røget laks
150 g serranoskinke
 
FRUGT OG GRØNT:
1 kg kartofler
1 kg rødbeder
5 fed hvidløg
6 forårsløg
1 spidskål
1 moden avocado
75 g feldsalat
200 g frisk spinat
125 g rucola
125 g blandet grøn salat
2½ usprøjtet citron
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld frisk basilikum
1 håndfuld rød skovsyre
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL:
50 g parmesan
150 g cheddar
150 g frisk gedeost
2 friske mozzarellakugler
100 g cremefraiche 18 %
9 æg
2 spsk. smør til stegning
2 spsk. balsamicoeddike
2 tsk. honning
2 tsk. dijonsennep
30 g pinjekerner
8 skiver groft toastbrød
3 spsk. lys eddike
2 dl tomatsauce
1 dl rasp
130 g soltørrede tomater i olie
175 g aioli
2 dåser sorte bønner
1 dl saltede mandler
8 hvedetortillaer
230 g tomatsalsa
300 g ærter fra frost
2 dl sort quinoa
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE:  
olivenolie
salt og peber