https://imgix.femina.dk/media/670b1a810ba2411f9e06d6cffda7b675.jpg
Mad

Nemt og hurtigt: Laks i rød karry

28. februar 2011
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er laks i rød karry. Få opskriften her

2 fed hvidløg i tynde skiver
1 løg i både
lidt olie til stegning
1-2 spsk. rød karry
1 tsk. sukker
1 dåse kokosmælk, 400 ml
¼ dl limesaft
½-1 dl vand
1-2 spsk. fiskesauce
300 g (2 stykker) laks i filet, uden skind og ben
1 rød peberfrugt i strimler
100 g sukkerærter i skrå skiver
TILBEHØR:
2 håndfulde plukket koriander
kogte ris, gerne fuldkorns-
limebåde
Sautér hvidløg og løg i lidt olie, uden at det tager farve. Kom karryen ved, og lad det varme op. Tilsæt sukker, kokosmælk, limesaft og vand, og lad det koge op. Læg forsigtigt laksen i karrysaucen sammen med peberfrugt og sukkerærter, og lad det hele simre i 3-5 minutter, evt. under låg, eller til laksen er færdig.
Servér med et drys koriander, kogte ris og limebåde.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/fed18948dfbf423b9e2b6f8222376c8c.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/90a805c3cb804f379e7c23f3a104095f.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/0cada89fdb63403aa7bb64aa9b92453e.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/e1c39480bbb6411399df3bb51e62e401.jpg

Læs også