Hovedretter

Kyllingebryst med grov sennepssauce

Ugens mandagsopskrift er kyllingebryst med grov sennepssauce. Få opskriften her

Kyllingebryst med grov sennepssauce til 2 personer (30 min)

Skøn, enkel ret med blid sennepssauce. En smule fløde ind imellem må der til.

INGREDIENSER

2 kyllingebryster
lidt olivenolie
salt

SALAT
3-4 babyfennikler
1 hjertesalat, snittet
½ radicchiosalat, snittet
olivenolie
mild eddike
salt og peber

SAUCE
2 spsk. finthakket løg
olivenolie
1 spsk. grov sennep
1 spsk. dijonsennep
2 dl fløde
salt og peber

TILBEHØR
kogte kartofler

Opskrift - sådan laver du kyllingebryst med grov sennepssauce

1. Steg kyllingebrysterne i lidt olivenolie på en varm pande, til de er gennemstegte og gyldne. Krydr med salt og peber.
2. Snit imens fenniklerne i både. Vend dem med salaterne og rigeligt god olivenolie, lidt mild eddike og salt og peber.
3. Tag kyllingen af panden. Kom løg på, og lad dem sautere kort. Tilsæt begge slags sennep og fløde, og lad saucen koge op. Smag til med salt og peber.
4. Servér stegt kylling med kogte kartofler, salat og sennepssauce.

TIP: Kan du ikke få små fennikler, kan en enkelt stor bruges – men sørg for at skære den tyndt.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

TIRSDAG: Ristede havtaskekæber med lynsyltede tomater - få opskriften her

ONSDAG: Majspandekager med guacamole og gris - få opskriften her

TORSDAG: Græskar-kikærte-curry - få opskriften her

FREDAG: Kalveruller med citron og oregang - få opskriften her