Hovedretter

Kylling og grøntsager i grøn karry

En dejligt spicy wokret, som du selvfølgelig selv bestemmer styrken på alt efter doseringen af karrypasta. Her får du opskriften på kylling og grøntsager i grøn karry.

Tid: 25 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
500 g kyllingebrystfilet
2 spsk. olivenolie til stegning
4 gulerødder
2 porrer
300 g broccoli
1 spsk. grøn karrypasta
1 dl grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk
2 spsk. citronsaft
Salt og peber
 
Tilbehør:
4 dl ris (f.eks. jasminris)
1 håndfuld kruspersille
 
 

Opskrift - sådan laver du kylling og grøntsager i grøn karry

1. Skær kyllingefileterne i tern.
2. Steg dem i halvdelen af olien i en wok eller dyb pande i ca. 5 minutter. Tag kødet op, og læg det på en tallerken.
3. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Rens porrerne, og skær dem i skiver. Skyl broccoli, og skær den i små buketter. Lynsteg grøntsagerne i resten af olien i ca. 2 minutter. Tilsæt karrypasta, og steg videre i 1 minut. Læg kødet tilbage i wokken sammen med bouillon og kokosmælk, og bring saucen i kog. Skru ned til middel varme, og varm retten godt igennem i 5 minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber.
4. Tilbehør: Kog ris efter pakkens anvisning.
5. Servering: Anret kylling og grøntsager i grøn karry oven på ris, og drys med hakket persille.
 
Få indkøbslisten til hele ugen her
 
 
UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Stegt laks med frisk pasta og porrer i citronfløde - Få opskriften her

Tirsdag: Mac and cheese med spinat og broccoli - Få opskriften her

Torsdag: Quiche med løg, fennikel og bacon - Få opskriften her

Fredag: Millionbøf med kartoffel-broccoli-mos og rødbeder - Få opskriften her