Hovedretter

Kylling i wok med kartofler, spinat og parmesan

4 personerDet skal du bruge:Tip!Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.600 g kyllinginderfilet1000 g bagekartofler150

4 personer

Det skal du bruge:

Tip!

Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.

600 g kyllinginderfilet
1000 g bagekartofler
150 g babyspinat
40 g parmesanost
2 spsk olie
3 dl hønsebouillon (1 terning)
1 rød chili
3 fed hvidløg
2 tsk citronsaft

Sådan gør du:

Tilberedningstid ca. 30 min.

1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern, ca. 1½x1½ cm. Hak chili fint.

2. Kyllingeinderfileterne og kartoffelternene steges i olien i en wok eller en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.

3. Varm bouillonen og tilsæt chili, presset hvidløg og citronsaft.

4. Hæld den varme bouillon i wokken og kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre.

5. Skyl babyspinaten og tilsæt den og parmesan. Smag til med salt og peber og varm kort igennem.

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.