Kylling i rød peanut-curry
Hovedretter

Kylling i rød peanut-curry

Du skal nok få varmen af den krydrede gryderet, der indeholder både frisk chili og rød karrypasta. Her får du opskriften på kylling i rød peanut-curry

Forberedelsestid: 20 min
Tilberedelsestid: 15 min
Tid i alt: 35 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

4 portobellosvampe
1 spsk. kokosolie til stegning
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 cm frisk ingefær
1 spsk. rød karrypasta
500 g kyllingebrystfilet i strimler
2 dåser kokosmælk
5 tørrede kaffir-limeblade
½ limefrugt
3 spsk. peanutbutter
1 spsk. fiskesauce
1 spsk. kokossukker ell. a. sukker
200 g risnudler
1 bundt frisk koriander
1 dl saltede peanuts
1 frisk rød chili

Opskrift - sådan laver du kylling i rød peanut-curry 

 

Rens portobellosvampene, og skær dem i skiver. Steg svampene i kokosolie på en pande med høje kanter, til de begynder at blive gyldne. Pil løg, skær det i tynde skiver, og lad dem stege med på panden, til de bliver klare. Tilsæt presset hvidløg og revet ingefær sammen med kylling og karrypasta. Vend rundt, til kødet er brunet. Hæld kokosmælk på panden, og tilsæt kaffir-limeblade. Lad retten simre ved svag varme i 15 minutter. Tilsæt friskpresset limesaft og peanutbutter, og smag til med fiskesauce og sukker. Kog risnudlerne efter anvisningen på posen. Si vandet fra, og vend dem forsigtigt i retten. Hak koriander, og vend det i (gem lidt til pynt). Drys med hakkede peanuts, koriander og tynde skiver chili over inden servering.