
1. KRYDDERSTEGTE KARTOFLER: Tænd ovnen på 200°. Skyl kartoflerne, og skær dem i både. Læg dem på bagepapir i en bradepande, og vend dem med herbes de Provence, salt og olivenolie. Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter, til de er møre og gyldne.
2. Krydr kyllingekødet med salt, peber og estragon. Brun kyllingestykkerne i 2 spsk. olie på en pande på alle sider, til de får farve. Læg kyllingestykkerne til side, og tør panden af. Pil og hak løg og hvidløg. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Svits løg og hvidløg i 2 spsk. olie i en stor gryde i et par minutter. Tilsæt porrer, og steg videre et par minutter. Læg kyllingestykkerne i gryden, og tilsæt hvidvin. Lad alkoholen fordampe i et par minutter. Tilsæt fond eller bouillon, fløde og sennep. Læg låg på gryden, og lad retten simre i 25 minutter. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Skyl og hak estragon. Opvarm 1 spsk. olivenolie på panden. Brun svampene ved høj varme i 5-6 minutter. Rør ikke for meget på panden, ryst den i stedet, så svampene ikke afgiver for meget vand. Vend de stegte svampe i kyllingegryden sammen med hakket estragon. Smag saucen til med citronsaft. Servér med krydderstegte kartofler.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.